Seleccionar página

mayo, 2018

15may11:3014:00Turisme sostenible i identitat mediterrània a BENIMACLET. Una visió segons el seus habitants::JornadaModalidades:Gratis,Presencial DURACIÓN: 2,5 horas

LUGAR, FECHA Y HORA

15 de maig de 2018 (11.30h – 14.00h) – CIM Benimaclet (Calle Barón de San Petrillo, 14 de Valencia)

MODALIDAD

Presencial

DURACIÓN

2,5 horas

Detalles del evento

VER PROGRAMA: pincha aquí (PDF versión imprimible)

INSCRIPCIÓN GRATUITA: pincha aquí

El districte de Benimaclet, situat al nord de València, és hui en dia un espai de transició de la ciutat amb l’horta. A pesar del creixement urbà, es nota en el barri la forta presència que encara té aquesta part del paisatge i el patrimoni valencians, tant en la memòria del seu veïnat com en les iniciatives i les reivindicacions que duen a terme per a promoure la conservació i la recuperació de l’horta.

En aquesta sessió s’analitzaran els canvis en el barri al llarg dels últims anys i es presentarà una guía i una APP per a mòbils les quals, desenvolupades en el marc del projecte ALTER ECO, pretenen contribuir a un millor coneixement de la zona. Després d’aquesta contextualització teòrica, es durà a terme una visita guiada pel barri que pretén donar una nova visió d’aquest tant a turistes com als propis residents de la ciutat de València. Els assistents a la visita podran utilitzar l’APP i obtenir els premis inclosos.

Organiza

GVA - IVE

VAL ENG CAS
Share This
X