Seleccionar página

mayo, 2018

16may17:3020:00Turisme sostenible i identitat mediterrània a RUSSAFA - GRAN VIA. Una visió segons el seus habitants::JornadaModalidades:Gratis,Presencial DURACIÓN: 2,5 horas

LUGAR, FECHA Y HORA

16 de maig de 2018 (17.30h – 20.00h) – UBIK Café (Carrer del Literat Azorín, 13 de València)

MODALIDAD

Presencial

DURACIÓN

2,5 horas

Detalles del evento

VER PROGRAMA: pincha aquí (PDF versión imprimible)

INSCRIPCIÓN GRATUITA: pincha aquí

Russafa sempre va ser un nucli de població important que, en ser absorbit per la ciutat de València en el segle XIX, es va transformar fins a convertir-se en un barri més. A la fi del segle passat va poder acabar sent un barri vulnerable tant social com urbanísticament. Aquest procés es va invertir com el nou segle, amb l’efecte combinat de la millora de l’entorn urbà i un peculiar fenomen de «innovació social», que ha suposat la implantació d’una activitat econòmica i multicultural en el barri. En l’actualitat hi ha dos nous reptes, la gentrificació social i la turistificació del barri.

En la jornada s’analitzaran els canvis en els últims anys, recuperant els seus senyals d’identitat i les «permanències històriques» que fan d’aquest barri un entorn singular. Es presentarà una guia de com veuen el barri els seus habitants i una APP per a mòbils, desenvolupades en el marc del projecte ALTER ECO. Després d’aquesta contextualització, es durà a terme una visita guiada pel barri que pretén donar una nova visió del mateix tant a turistes com als propis residents de la ciutat. Els assistents a la visita podran utilitzar la APP i obtenir els premis inclosos.

Organiza

GVA - IVE

VAL ENG CAS
Share This
X